Terpilih di Cabutan Kedua! Say Alhamdulillah



                
                 Sejak saya mula menjinakkan dri dalam dunia blog, saya cuba untuk aktif join GA yang di anjurkan oleh para blogger otai 😁😁. Tapi disebabkan saya masih belajar, dengan kekangan masa serta liputan internet di kolej masih di tahap menyedihkan, saya tak dapat lah nak aktif sangat. Tunggu cuti ajo laaa.. 😢 Sepanjang saya join, adalah beberapa kali terpilih untuk masuk bloglist mereka. Happy sangat..

                Kali ini, saya cuba join GA yang dianjurkan oleh Abam Kie. Bila tarikh GA ditutup, dan diumumkan saya pergi check. Kot2 la terpilih ye dak? Hehehe.. Tapi tak.. 😔 (nangis bucu lemari) . Eh, tadi bukak blog, tengok abam kie tinggalkan jejak cakap saya terpilih sebagai pemenang. Wah.. Teruja terus rasanyaa..

movies shocked suprised


            Pemenang asal tidak dapt dijejaki, jadi Abam Kie telah membuat undian semula dan saya terpilih. Alhamdulillah.. :)


Perfect Gift for The Loved One

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER